Promoties / actiesIn dit salon wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne om iedereen zo veilig mogelijk te behandelen!
Kom en geniet van Uw Me-time moment.

laserontharing 20/02/2023

Maak kennis met Permanente Laserontharing . Je kan een behandeling laten uitvoeren of kom langs voor een GRATIS testsessie. Je kan ook langskomen voor meer info.

Voor een behandeling of testsessie maak een afspraak op het nummer 0470425804.

Summer bodies are made in winter, dat zeggen ze wel eens. En eigenlijk is dat ook zo voor permanente ontharing! Start jij in de winter, dan kan je de lente zonder vervelende haargroei ingaan.

PROMO

De promo’s verschillen van seizoen per seizoen. Indien er Promo’s zijn worden deze uitgelicht op de Facebook / Instagram pagina.Producten in de kijker


Luxury bath salts + Candle

Het beste voor ontspanning en comfort

Een delicate en zachte mix van mineraalrijke therapeutische zouten, klei en colloïdale haver zorgen voor ontspanning in uw badtijd. Roze Himalayazouten zijn verrijkt met meer dan 80 mineralen om uw slaap te verbeteren, de pH en hormonen in evenwicht te brengen en de bloeddruk te reguleren.

Het badzout wordt gecombineerd met de bijhorende geurkaars voor het ideale ontspanmoment.

Te verkrijgen voor €49.95

Ted Sparks geurkaarsen en diffusers

Maak kennis met ons nieuw gamma geurkaarsen en diffusers van Ted Sparks!

De kleine dingen in het leven zijn belangrijk voor Mr. SPARKS; Een goed glas whiskey, een sigaar of een knetterend vuurtje met zijn geliefden om zich heen. Geinspireerd door de culturen die hij heeft ontmoet, heeft TED SPARKS een collectie met heerlijk geurende en stijlvolle kaarsen en diffusers ontworpen.

Voor meer info omtrent de geuren en prijzen kom je best eens langs of contacteer je mij.

Golden Rose Cosmetics

Golden Rose Cosmetics Make-up en nagel- verzorgingslijn biedt kwalitatief hoogwaardige, allergie-vrij en luxeproducten tegen een betaalbare prijs. Naast de prijs en de goede kwaliteit van het product hecht Golden Rose ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers.

De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest 

Meer info over de beschikbare producten en prijzen? Contacteer mij.

Cadeaubon

Weet je niet wat je wil geven? Laat je de persoon liever zelf een behandeling of cadeau kiezen? Schenk dan een Cadeaubon!